Türkiye
year 13 YIL

Firmamız 1980 yılında Pirinç Çubuk ve Pirinç Profil üretmek üzere İstanbul Sultanbeyli′de kurulmuştur. 3.000 metrekarelik kapalı alana sahip fabrikamızın yıllık üretim kapasitesi 10.000 tondur.

 
Pirinç çubuk ve pirinç profil üretimi yapan firmamız Avrupa Standartları’ndan EN CW617N (Pres malı çubuklar) ve EN CW614N (Otomat Çubuklar) normlarına uygun olarak üretim yapmaktadır. Türkiye’de MS 58 normu olarak bilinen bu normun dünya çapındaki karşılığı ise CuZn39Pb3 (Otomat Çubuklar) ve CuZn40Pb2 (Pres malı çubuklar)’dir.
 
Ürünlerimiz müşteriye sevk edilmeden önce birçok teste tabi tutulmaktadır. Üretimin her aşamasına yayılmış olan bu testlerin başlıcaları spektrometre ile kimyasal analiz, sertlik ölçüm cihazı ile sertlik tespiti ve göz ile diğer kusurların tespitidir. Firmamız TSE belgesine sahiptir.
Ürünlerimiz sıhhi tesisat sektöründe fittings, vana, musluk ve bağlantı parçaları üretiminde kullanılmaktadır. Oto yan sanayi sektöründe kullanıldığı alan yedek parça üretimidir. Aksesuar sektöründe mobilya aksesuarları, menteşeler ve kapı kolları yapımında kullanılan ürünlerimiz, ayrıca diğer birçok sektörde de korozyona karşı direnci ve sıhhi olması nedeni ile tercih edilmektedir.
 
Geniş bir müşteri portföyüne sahip olan firmamız her geçen gün müşteri sayısını hızla artırmakta, edindiği müşterileri memnun edebilmek için azami gayreti göstermektedir. Yurt dışına açılma konusunda oldukça büyük gayret sarf eden firmamız, bazı ülkelere ihracat gerçekleştirmektedir. Şu anda ihracat yaptığımız bazı ülkeler Güney Afrika, Tunus, Cezayir, İsrail, Mısır, İspanya, Polonya ve ABD’dir.
 
Gün geçtikçe artan müşteri sayımız ve malzemeye olan yoğun talebi karşılamakta güçlük çeken firmamız, Gebze’de alınan 14000 metrekarelik yeni arsa üzerinde halen inşaatı devam eden yeni fabrikamıza taşınacaktır.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

HAS METAL Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat