Türkiye
year 13 YIL

Müşteri odaklı beklentilere en iyi şekilde cevap vermektir. Ürettiğimiz ürünlerde her zaman kaliteyi önde tutmak. Hız ve yaratıcılıkta müşterilerimizin tedarikçi sıralamasında birinci olmaktır. Her zaman, her yerde, çizgisiyle ve prensibiyle takip edilen marka olmaktır. Tam zamanında eksiksiz ve hedeflenen kalite standartlarına bir kerede sevk etmektir.

Dünyadaki tekstil pazarında değişen talepleri göz önünde tutarak, istikrarlı kalite üretiminin ve güvenin simgesi haline gelmek. Bu simgeyi marka haline getirmek İnnoteks olarak ilk vizyonumuzdur. Kendi alanımızda uzmanlaşmış firmalardan oluşan Türkiye’nin en kaliteli, hızlı ve yaratıcı tekstil kümeleşme modülünü oluşturarak hedeflerin üstüne çıkmak prensibimizdir. Müşterilerin tüm taleplerini beklentilerinin ötesinde yerine getirebilecek yeterlilik ve organizasyon gücüne ulaşıp, bu gücü kullanmak.

Daha fazla istihdam yaratarak; bölgenin ve ülkenin ekonomisine katkıda bulunarak, dünya ekonomisinde de adı geçen bir firma olmak.

Tüm gelişmeleri, yenilikleri, araştırmaları mükemmeliyetçi yönetim politikasıyla yakından takip edip, müşteri memnuniyetini göz önünde tutup sektörün en iyileri arasında kendi yerini almaktır.

Ürettiğimiz ürünler arasında hazır giyim ürünleri, tişörtler, etekler, şortlar, gömlekler, pantolonlar, ceketler sayılabilir.

Devamını Oku
Konum

INNOTEKS TEKSTIL Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat