Türkiye
year 10 YIL

İNOKSAN A.Ş. sektöründe ileri ve yeni teknolojiye sahip endüstriyel mutfak ekipmanlarını üreten, geliştiren ve pazarlayan sektörünün önderi bir şirkettir.

İnoksan Bursa′da küçük bir atölyede Sn.Vehbi VARLIK ve Sn.N. Coşkun İRFAN′ın ortaklığı ile kuzine, fırın ve paslanmaz tezgah üreten bir işletme olarak 1980 yılında faaliyet göstermeye başladı.

İNOKSAN′da ilk makine üretimine, 1985 yılında patates soyma makinesi ile başlandı. 1986 yılında ise Türkiye′de bir ilk gerçekleştirildi. Bulaşık yıkama makinesi, kuzine ve pasta-börek fırınına TSE Belgesi alınarak, kaliteleri tescil ettirildi ve bu konuda sektöründe öncü oldu. Bu şekilde tüketiciye verdiği önemi gösterdi ve en iyi hizmeti sunma konusundaki duyarlılığını da kanıtlamış oldu.

Daha sonraki yıllarda yurt dışı bağlantılar kuran ve özellikle katıldığı fuarlarda sektöründeki yabancı firmalar ile iletişime geçen İNOKSAN; 1987 yılında ilk ithalat çalışmalarını başlatmıştır. Daha sonra bu alandaki girişimleri, dünyanın en iyi imalatçılarından olan Moreno, Lainox, Anımo, Faema, Aurea, Elettrobar, Sigma, GBG, IMC, Traex, Rational vb. firmalar ile devam etmiştir.

İstanbul, Ankara, Antalya-Samsun-İzmir ve Bursa′ da açılan mağazaları ve genişleyen servis ağı ile tüketicilerinin ve kullanıcılarının yanında olma ve onlara en iyi hizmeti sunmaya yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürmüştür
1990′lı yıllar ise İNOKSAN için ihracatta atılım yılları olmuştur. Orta Asya Cumhuriyetleri, Avusturya; İsveç, Bulgaristan, Almanya, Belçika, Afrika, Orta Doğunun bir çok ülkesi ve Kıbrıs′a yoğun ihracatı olmuştur. Daha sonraki yıllarda da bu konudaki çabaları giderek artmıştır.

Kurulduğu günden itibaren, ürünlerinde kaliteyi ve sürekli teknolojik gelişmeyi hedefleyen İNOKSAN; bu çalışmalarını aldığı belgeler ile kanıtlamıştır. Ürünleri için İlk CE Marking, kendi üretimi olan piliç çevirme makinesine Türk Patent Endüstrisinden "Endüstriyel Tasarım Tescili", sektöründe yine ilk kez Hollanda′lı kuruluş KEMA′dan TS-EN ISO 9001 Belgesi, daha sonra Rusya Test Denetim ve Sertifikalandırma Merkezinden GOST R ISO 9001 Belgesi, Romanya Ulusal Kontrol ve Onay Merkezinden ürünlerine Romanya Standartlarına Uygunluk Belgesi alarak kalitesini onaylatmıştır. Ayrıca her zaman ilklerin öncüsü olan İNOKSAN; Avrupa Birliği′ne dahil tüm ülkelerde de markasını tescil ettirmiştir ve tüm ürünlerine CE belgesi almıştır.

Bu konuda son yıllardaki girişimleri ile; güncellenen ISO 9001′in 2000 Kalite Yönetim Sistem versiyonuna uygun olarak Belgesini, TSE ve İngiliz Kuruluş BSI′dan yenileyerek, sektöründe yine ilki gerçekleştiren olmuştur. Ayrıca, KALDER′in yürüttüğü Ulusal Kalite Hareketi′ne İyiniyet Bildirgesini imzalayarak İNOKSAN′da, Toplam Kalite Yönetimi Mükemmellik Modeli′ne göre öz değerlendirme çalışmaları da başlamıştır. b



Devamını Oku
Ürünler

INOKSAN BAGLANTI ELEMANLARI CIVATA LTD. STI.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

INOKSAN BAGLANTI Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat