Türkiye
year 13 YIL

Onbeşinci hizmet yılını dolduran kuruluşumuz İrtu Elektrik Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi elektrik sektöründe Alçak Gerilim Pano imalatında taşıyıcı baraları mesnetlemede kullanılan her tür izolatörü üreterek pano sektörüne hizmet vermektedir.

Sektörden gelen talepler doğrultusunda cam elyaf takviyeli polyester izolatörlerine ek olarak yanmaz plastik malzemeden imal edilen izolatörler ile de müşterilerimize kalıcı tedarikçi ve çözüm ortağı olarak hizmet vermekten kıvanç duymaktayız.

Bununla beraber kendi ana ürün yelpazesi dışında BMC (PKB) malzeme karışımları ile çeşitli fason çalışmalar gerçekleştirmiştir ve devam etmektedir. Bunlardan bazıları; kaynak penseleri, varyak kursörleri, benzinli araç distribitör kapakları ve BMC hamur karışımlarıdır.
 
Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutma hedefi doğrultusunda kalite ile özdeşleşmiş bir firma olarak ,hizmet standartlarının gelişimi, güvenli ve hızlı hizmetin her defasında hatasız sunulması, sürekli eğitimin devamlılığı ,uyguladığımız öncelikli ve vazgeçilmez prensiplerimizdendir. Bu prensipler doğrultusunda firmamız ISO9001:2000 belgesi almaya hak kazanmıştır.

2007 Yılında NESA MAKİNE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ adı altında otomasyon, inşaat ve makine sektörlerinde de müşterilerimizin A sınıfı tedarikçisi ve çözüm ortağı olmak üzere faaliyetlerine başlamış bulunmaktadır.

Devamını Oku
Konum

İRTU ELEKTROMEKANİK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat