Türkiye
year 10 YIL

Kaliteli hizmeti kendisine ilke edinen İSTANBUL KİMYA HAŞERE İLAÇLAMA ve TEMİZLİK HİZMETLERİ ailesi sizlere hesaplı ve uygun çözümler üretmek için her geçen gün kendisini yeniliyor.

Gelişen teknolojiyi ve sektörün gereksinimlerini iyi bilen İSTANBUL KİMYA HAŞERE İLAÇLAMA ve TEMİZLİK HİZMETLERİ ailesi sizlere çağdaş ve güvenilir hizmet sunmaktan onur duyuyor.

Firmamız 15 yıl WHO(Dünya sağlık teşkilatı)′nun gelişmelerini takip eden ve uygulayan,sağlık bakanlığından ruhsatlı ensetisitleri halk sağlığı ve vektör kontrol uzmanı nezaretinde uygulayan yetkili ve tecrübeli bir kuruluştur.

Haşere kontrolü konusunda hizmet sektörünün tüm dünyada artan önemi ve hızına paralel olarak İSTANBUL KİMYA HAŞERE İLAÇLAMA ve TEMİZLİK HİZMETLERİ ; bilimsel ve modern hizmetlerini,teknolojik ekipmanlarını ,özenle eğitilmiş ,is disiplinine sahip profesyonel kadrosuyla alanındaki uzmanlık bilgisini ,yılların birikimini ve tecrübesini müşterilerine başarıyla sunmaktadır.Sizin desteğinizle sürekli büyüme azmindedir.

Toplam kalite anlayışı ile müşterinin uygulanan hizmetten tatminini temel hedefimiz olarak benimsedik.

İSTANBUL KİMYA HAŞERE İLAÇLAMA ve TEMİZLİK HİZMETLERİ yaptığı işin arkasındadır.

Siz de İSTANBUL KİMYA ailesinin avantajlarından faydalanmak istiyorsanız, bizi arayın tanışalım...

İSTANBUL KİMYA HAŞERE İLAÇLAMA ve TEMİZLİK HİZMETLERİ olarak önleminizi şimdiden almanızı öneririz.
Türkiyede üretilen tarım ürünlerinin %40,ı kuşlar böcekler ve diğer zararlılar tarafından yok edilmekte evlerimize iş yerlerimize ve SAĞLIĞIMIZA zarar vermektedir sorunlardan kurtulmak istiyorsanız sağlıklı profesyonel mücadele ve kesin çözümler için bizi arayınız. Yaptığımız İlaçlama Uygulamaları Garatimiz Kapsamındadır,
İlk Uygulamadan 21 gün sonra haşere veya kemirgen aktivitesi görüldüğü taktirde şirketimiz tarafından ücretsiz ilaçlama ve kontrol yapılacaktır.

Devamını Oku
Ürünler

ISTANBUL KIMYA HASERE ILACLAMA LTD. STI.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ISTANBUL KIMYA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat