Türkiye
year 13 YIL

Karınca Vinç Makina İnş. Turz. San. Tic. Ltd. Şti, 1985 Yılında başlamış olduğu vinç imalatı üreticisi makina imalat sektöründe kapsamlı kolaylıklar sağlayan ürünleri ile tanınan firmamız, imalatıyla müşterilerimize hizmet ve güven vermeye devam etmekteyiz.

Kalitesinden ödün vermeden ilerleyen firmamız; Vinç ve çelik konstrüksiyon vinç imalatı üretim konusunda yaptığı çalışmaların yanı sıra ürün yelpazesini genişleterek distrübütörlüklerine yenilerini eklemiştir. Vinç imalatı, Vinçler, Kaldırma araçları ve platformlar, İş makinesi, Yük asansörü, Kule iskele sistemi, Hareketli köprü vinçler, Mini vinç, Elektrikli zincirli vinç, Mekanik Ceraskal, Kaldırma araçları, Kablo arabaları, Raylı inşaat vinci, Vinç sistemleri, Monoray vinç, İkinci el vinçler ve Portal vinç, Pergel vinç, Halatlı vinç, Zincirli vinç, Vinç kancası, Vinç kumanda panosu, Arabalı monoray vinçler, Gezer köprülü vinçler, Çift kiriş gezer köprülü vinçler. Satış ve satış sonrası destek hizmetleri verilmektedir.

TSEK Kalite Belgesi ve CE AT Uygunluk Sertifikasına sahip olan Karınca Vinç Makina Vinçler, Kaldırma araçları ve platformları, İş makinesi, Levent Sanayi Bölgesi′nde 700m2 alanda vinç imalatı vinç komponentleri ve çelik konstrüksiyon konusunda üretim hizmet vermektedir.

Devamını Oku
Konum

KARINCA VINC Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat