Türkiye
year 14 YIL

Uzmanlaşmış iş deneyimlerini faaliyet alanına yansıtarak farklı bakış açıları yakalamak ve sektöre canlılık getirmek amacıyla 1995 yılında İstanbul′da kurulmuştur.
Öncelikli olarak fırın makinalarının bakım tamirini yaparak daha sonra ise fırın makinalarını komple revizyonlu yapıp ikici el olarak satmak , şimdi ise sıfır makina imalatı yapıp ve sektörde devamlı rağbet gören ikinci el revizyonlu makina satışınada devam etmektedir.Şu andaki 630 m2 imalat ve showroom İstanbul İkitelli Organize Sanayi bölgesindedir.
Genel hizmet kategorisi unlu mamül makinaları ve pişirme grubu olan Kazancı makina, 15 yılı aşkın tecrübesiyle sektörün aranan kurumu haline gelmiştir.
Kalite öncelikli üretimlerini kazanca dönüştürmek için çalışan Kazancı makina, bilgiyi ve teknolojiyi en iyi şekilde kullanarak hizmette kaliteyi vazgeçilmez koşul olarak kabul etmiştir.
Yılların birikimini sektöre yansıtan bir kurum olarak kurumsallaşmanın öneminin farkında olan Kazancı, prensiplerle profesyonelce çalışmayı ilke edinmiştir. Hedef kitlesinin tam memnuniyetini sağlamak üzere satış öncesi kurduğu ilişkileri satış sonrasında da devam ettirip, her türlü aksaklık durumunda anında ve hızlı çözüm önerileri sunmaktadır.
Kazancı Makina, sektöründe kaliteli ve birinci sınıf malzeme kullanarak, hedef kitlede güven oluşturmuş, gücü temsil eden bir kurum olarak hedef kitlesine her zaman uygun fiyat sunmuştur.
Kazancı Makina, araştırma-geliştirme faaliyetleriyle, bilgi güvenliğini önde tutarak, uzun ömürlü, kullanım kolaylığına sahip, hammadde kaynakların verimli kullanılmasına göz önünde bulundurarak çalışır.
Kazancı Makina, geçmişte olduğu gibi gelecekte de var olmak için tecrübelerini kurumsal kültürüyle harmanlayarak geleceğin seçkin kurumu olmayı hedeflemektedir.

Devamını Oku
Ürünler

KAZANCI FIRIN MAKİNALARI İMALAT SANAYİ

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

KAZANCI FIRIN Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat