Türkiye
year 16 YIL

1994 senesinde aile şirketi olarak kurulan firmamız doğal ve kompoze taş sektöründe İtalya′nın önde gelen kuruluşlarını temsil etmektedir. Deneyimli Yönetici ve teknik ekibimizle sektörde yatırım yapmak isteyen veya sektörde varolup üretimlerini teknoloji vasıtasıyla daha verimli hale getirmek isteyen birçok kişi veya kuruluşa; yatırım yapmak istedikleri konu ile ilgili doğru ve güvenilir müşavirlik hizmeti verilmiş ve halen verilmektedir.

Firmamızın sektördeki faaliyet gösteren firmalar ile en başta güvene dayalı bir ilişkisi vardır. Sektörde yatırım yapmış veya yatırım yapmaya hazırlanan firmalar herzaman doğru yönlendirilmektedir.

Türkiyenin Doğal veya Kompoze Taş İhracatında çok önemli rol oynayan firmalarının entegre fabrikalarında; fabrika makinalarının seçimi, makinaların fabrikaya uygun şekilde yerleştirilmesi , İtalyadan gelen ve Türkiyede imalatı firmamız sorumluluğunda yapılan makina ve ekipmanların eksiksiz ve hasarsız şekilde montaj, tarafımızdan yapılmaktadır. Türkiye’de faaliyet gösteren doğal ve kompoze taş sektöründe ithal fabrika ekipmanları ve sarf malzemeleri satışı yapan firmalar arasında Türk Teknisyenler yetiştirip bu konuda hizmet veren tek kuruluş olmamız, teknisyenlerimizin tecrübelerini müşavirlik hizmeti verdiğimiz firmalara direkt Türkçe aktarması firmamıza duyulan güveni ve sıcaklığı pekiştiren en önemli hususlardan biridir.

Bizce başarımızın en önemli kanıtı, dünya taş sektöründe oluşan en son teknolojik gelişmeleri teknik müşavirlik hizmeti verdiğimiz Türk firmalarına en çabuk ve en etkin şekilde aktarmaktır.

Doğal taş plaka ve şeritlerindeki kılcal çatlakların taşa vereceği kırılma riskini epoksi reçine uygulamasıyla sağlam ve mükemmel bir görüntüye, polyester bazlı dolgu malzemesiyle sağlam ve taşın rengine uygun doldurulmasını ve bu konularda gerekli olan müşavirlik hizmetlerimiz ile ürün kalitesini, fire oranlarının en aza indirilmesi ve maliyetlerin düşürülmesi sektördeki başarılarımızdandır.



Devamını Oku
Ürünler

KÖKSAL MAKİNA LTD.ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

KÖKSAL MAKİNA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat