Türkiye
year 15 YIL

2003 yılında kurulan firmamız Dorse Damper ve Damper Kasa üretimi yapmaktadır.

KONEKSAN; Büsan Özel Organize Sanayi Bölgesinde 1500 m2 kapalı alan üzerinde en yeni teknolojiyi kullanarak 20 kişilik tecrübeli kadrosu ve AR-GE faaliyetleri ile birlikte en üst düzey toplam kalite yönetimi ilkesi doğrultusunda üretimine devam etmektedir.

2003 yılında kamyon garajı karşısında 200 m2 bir işyerinde damper kasa imalatına başladık.Kısa süre içerisinde sektöre kendimizi kabul ettirerek 3 yıl gibi kısa bir sürede kendimizi geliştirerek KONYA Sanayi′ inde Dorse Damper ve Damper Kasa çeşitlerinde aranır bir marka haline geldik.

2 kişi olarak başladığımız üretim serüveninde şu an 20 kişilik profesyonel bir personel kadrosu oluşturarak sektörün duayenleri arasındaki yerimizi almaya başladık.

2007 yılında taşındığımız BÜSAN ÖZEL ORGANİZE SANAYİ’ inde ki 1500 m2 kapalı alan olan işyerimizde gece gündüz demeden müşteri istek ve memnuniyeti göz önünde bulundurularak emek sarf edip emin adımlarla ilerlemenin hazzı içerisindeyiz.

KONEKSAN markasını Damper-Dorse sektöründe en çok talep edilen marka haline getirmek ve yollarda gıpta ile bakılan araçlar haline getirmek için elimizden geleni yapmaktayız…

Devamını Oku
Ürünler

KONEKSAN DAMPER TREYLER OTOMOTİV NAKLİYAT GIDA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Konum

KONEKSAN DAMPER Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat