Türkiye
year 14 YIL

Firmamız 1996 yılında Türkiye tavukçuluk sektöründe kaliteli ekipman üretimi için kurulmuştur.
İzmir, Kemalpaşa, Ankara yolu üzerinde bulunan fabrika, 5600 m2 kapalı alan olmak üzere toplam 30.000 m2 alanda faaliyet göstermektedir.
Sektörde emin adımlarla büyüyen şirket,ileri teknoloji,güçlü insan kaynakları ve profesyonelliğini kalite ve başarıya dönüştürerek bilinçli yatırımcının tercihini kazanmıştır.
Kutlusan kuruluşundan bugüne kadar, sürekli kaliteli malzeme kullanarak kaliteli mamuller üreten, her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve kurduğu tesislerin satış sonrası hizmetlerini de başarıyla götüren bir firma olmuştur.
İşte bu sayededir ki “ KUTLUSAN KALİTE ALIŞKANLIĞI” nı doğurabilmiş, müşteri ilişkilerinde süreklilik sağlayabilmiş, sektöründe üretim ve ihracat lideri olmuştur. Kutlusan Ltd. Şti. anahtar teslim projeleri ile en iyi hizmeti en uygun fiyata sunmaktadır. Ayrıca firma yurtdışındaki lider kuruluşların temsilcilikleri ile ürün yelpazesini her geçen gün arttırmaktadır. Bu amaçlarla Kutlusan TSE kalite ve ISO 9001:2000 belgelerini alarak müşterilerine ulaştırdığı kaliteyi tescillemiştir. Amacımız ,müşterilerimize dünya standartlarında en gelişmiş ürünleri sunmak ve en üst düzeyde müşteri memnuniyetine ulaşarak Türkiye’deki birinciliğimizi korumak ve dünya kafesçilik sektöründe lider olmaktır.

Devamını Oku
Ürünler

KUTLUSAN KAFES EKİPMANI VE HAYVANCILIK TİC. LTD. ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

KUTLUSAN KAFES Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat