Türkiye
year 14 YIL

Lojistik alanında, bir dünya markası olan Latek Lojistik A.Ş 1998 yılında profesyonel bir ekip tarafından Latek Şirketler Grubu içinde yer almaya başladı. Lojistik zincirinin her dalında uzman olan firma, bütünleşmiş bir servis anlayışını benimsemiş olup bu bağlamda en elverişli servisi sunmaktadır.
Konusunda uzman personellerimiz ile, Hava, Deniz, Kara Taşımacılığı, Depolama-Dağıtım ve Tedarik Zinciri Yönetimi konularında çok iyi tesis edilmiş olan Latek, olabilecek her türlü talebinizi zamanında ve çok yönlü olarak cevaplayabilmektedir.
Yurtiçinde olduğu gibi yurtdışında da kendi organizasyonları ve geniş acenta ağı sayesinde dünyanın her köşesinde hizmet verme kapasitesine sahip olan firma, yüklerin çıkış noktalarından itibaren son noktaya kadar takip ve kontrol imkanlarına sahip olması özelliği ile en iyi ve doğru hizmeti verebilmektedir. Firma; Türkiye, Avrupa, Uzakdoğu ve Amerikada bulunan, RF Terminaller ile elektronik ortamda hizmet verebilen, gümrüklü ve gümrüksüz, depolara sahiptir.
Latek, NVOCC olmanın ve yüksek taşıma kapasitesinin verdiği avantaj sayesinde yılda 365 gün ve günde 24 saat kesintisiz ve mükemmel hizmet verebilmektedir.
Vizyonuna bağlı olarak misyonunu sürekli gelişme ve kaliteli servis ile müşteri memnuniyetine dayandırmış olan Latek, çağın şartlarına uygun hizmeti vermek için teknolojinin fırsatlarından da sonuna kadar yararlanmaktadır.
Latek Lojistik, aynı zamanda FIATA, IATA ve UTIKAD üyesidir.
Sertifikalarımız R2 ve L1 dir

Devamını Oku
Ürünler

LATEK LOJISTIK A.S.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

LATEK LOJISTIK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat