Türkiye
year 17 YIL

Marmara Galvaniz en başta bilinçli personel ve alt yapısıyla insani ve toplumsal değerleri koruyup geliştirmeyi amaç edinmiştir.Bu vizyonla çağdaş medeniyetler seviyesinde ülkesel değerleri layık olunan biçimde temsil edebilmek için çalışacaktır.
Modern dünyanın getirdiği teknolojik gelişmeler yakından takip edilerek yurtiçi ve yurtdışında rekabet şansımız arttırılacaktır.
Ülkemizde galvanizlemenin öneminin duyurulması ve var olan mevcut galvanizleme sektörünün büyütülmesi için çaba gösterilecektir.
Galvanizleme kısaca ülkesel kaynaklardan ve milli gelirden tasarruf etmek demektir. Her yıl milyarlarca dolarlık demir paslanarak hurdaya çıkıyor, kullanılmaz hale geliyor.Galvanizleme demirin ömrünü uzatma sihirbazıdır.
Ayrıca Galvaniz-Çinko kullanımının artması bugün dünyada gelişmişlik göstergesi olarak kabul edilmektedir.
İnsan sağlığı, çevreye duyarlılık ve milli servete katkısından dolayı bu uygulamayı dünya ölçeğine getirebilmek için tüm Marmara Galvaniz personeli olarak çalışılacaktır.
Çevre bilincinin oluşturulması için gerek tesislerin işleyişi gerekse müşteri ve satıcıların daha duyarlı hale getirilmesi konusunda çaba gösterilecektir.
Tüm bu görevler yerine getirilirken maksimum müşteri memnuniyeti sağlanacaktır

Devamını Oku
Ürünler

MARMARA GALVANİZ

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

MARMARA GALVANİZ Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat