Türkiye
year 13 YIL

Mayateks Tekstil 1985 yılında "Dokuma Kumaş" üretmek amacıyla kurulmuştur. 27 yıllık tecrübesi ve bilgisi sayesinde ihracat pazarında kalitesini kısa zamanda kanıtlamıştır.

Üretim Kapasitemiz
Mayateks Tekstil′in aylık üretim kapasitesi 1.200.000 metre olarak gerçekleşmektedir. Firmamızın temel üretimi bayan alt ve üst dış giyim ürünleri olarak düz ve jakar dokuma ürünleridir. Dokuma ihtiyacımızın tamamını kendi bünyemizdeki Armürlü Dokuma Tezgahı, Picanol Tezgahlar karşılamaktadır. Günlük dokuma kapasitemiz 40.000 metredir.

Kalitemiz
Mayateks Tekstil kuruluşundan beri kalitesi, hızlı servisi ve güvenilirliği ile bilinen bir firmadır. Bu konu üzerinde çok özen gösteriyor ve müşterilerimizle şimdiye kadar hiç sorun yaşamamış olmamızdan gurur duyuyoruz.

Kolleksiyonlarımız
Mayateks Tekstil geniş ürün kataloğuna sahip olup desen çalışmalarımızı kendi bünyemizdeki desencilerimiz yürütmektedir. Bu sayede kataloğumuza sürekli yeni ürünler ekleyebiliyoruz.. Başlıca kolleksiyonlarımız Poliviskon ürünlerden oluşmaktadır. Müşterilerimizin numune taleplerini de en kısa zamanda karşılayabiliyoruz.

Prensiplerimiz
** Müşteri memnuniyeti,
** Müşteri taleplerini sağlama,
** Güvenilir ve kaliteli ticaret,
**Verilen sözleri yerine getirme,
**Müşterilerimzle sürekli diyalog içinde çalışma,
**Dinamik ve müşteri memnuniyetinin bilincinde olan bir ekiple çalışma.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

MAYATEKS TEKSTIL Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat