Türkiye
year 17 YIL

Metal Endüstri A.Ş. 1972 yılında Sanayi ve Ticaret hayatına başlamıştır. Metal Endüstri 1978 yılından bu yana Özbek adı altında Güneşle Su Isıtma Sistemleri üretmektedir. Bu çalışmaları 20.000 m2 açık, 8.700 m2 kapalı alan üzerine kurulu fabrikasında, deneyimli yönetim ve teknik kadrosu ile gerçekleştirmektedir.

Güneşle Su Isıtma Sistemleri′ nin Türkiye′deki "ilk öncülerinden biri olan" Metal Endüstri A.Ş. ;
Galvanizli Panel, Kollektör, Soğuk Su Depoları, Sıcak su Depoları ve Paket Güneşle Su Isıtma Sistemleri üretmektedir. Bu alanda Türkiye′de en büyük referansa sahiptir.

Türkiye′de yıllardan beri yaklaşık 50.000 ailenin ve yüzlerce tesisin sıcak su ihtiyacının Metal Endüstri ile sağlanıyor olması Metal Endüstri A.Ş. nin kalitesinin ve büyüklüğünün önemli bir göstergesidir. Türkiye genelinde bayilerimiz aracılığı ile sorunlarınıza, sizlere uygun ve hızlı çözümler üretmek hedefimiz olmuştur ve olmaya devam edecektir.

Bilindiği gibi enerji sıkıntısı ve özellikle büyük, küçük tüm şehirlerde oluşan hava kirliliği günümüzün önemli problemlerindendir. Bir çok alternatif enerji kaynakları kullanıma sunulmuştur. Ancak tüm enerji kaynaklarını içerisinde Güneş Enerjisinin ayrı bir önemi vardır. Çünkü ülkemizin büyük bir bölümünde güneş enerjisinden faydalanmak mümkün ve çok kolaydır. Bu nedenle evlerde, otellerde ve bir çok yerde Güneşle Su Isıtma Sistemleri diğer su ısıtma sistemlerine göre daha ekonomik ve yaygındır.

Biz Özbek Güneşle Su Isıtma Sistemleri olarak, yıllardan beri bu alanda sizlere uzun ömürlü, ekonomik, verimli ve emsallerine göre üstün özelliklere sahip kaliteli sistemler üretmeye devam ediyoruz. Şimdiye kadar verdiğimiz hizmetler örnek hizmet anlayışımız, garantimizin teminatıdır. Kullandığımız kaliteli ve uygun malzemeler özellikle paslanma, çürüme, delinme olmayan sıcak ve soğuk su depolarımız, ısı iletim katsayısı emsallerine göre daha küçük olan izolasyonlu özel tedbirlerle donatılmış kollektörlerimiz sayesinde sistemlerimizi uzun seneler kullanabilirsiniz.

Devamını Oku
Ürünler

METAL ENDÜSTRİ A.Ş.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

METAL ENDÜSTRİ Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat