Türkiye
year 16 YIL

Firmamız 1998 senesinden beri özellikle İMES ve DES Sanayi sitelerinde büyük ve küçük çaptaki sanayi kuruluşlarına, çeşitli teknik ve sanayi malzeme ihtiyaçlarını, 100m2 lik mağazamız ve 150m2 lik depomuzla ve sahip olduğumuz geniş ürün guruplarıyla siz değerli müşterilerimize sunmaktadır.
2005 yılında İkitelli Organize Sanayi Bölgesi′nde bulunan Demirciler Sanayi Sitesinde 300m2 lik showroom′umuzla Avrupa yakasında da hizmet vermeye başladık.

Her çeşit rulman, cıvata, v kayışı, kasnak, kesici takım, ölçü aletleri, mastarlar, her türlü fabrika malzemeleri, boyalar, kaynak makine ve elektrodları, Bosch el aletleri, yağ ve keçeleri, iş elbiseleri ve güvenlik malzemeleri, zincir ve dişliler, mandren ve matkap uçları, frezeler, klavuzlar, tesisat malzemeleri, bakalit malzemeler, somun ve civatalar, yapıştırıcılar, silikonlar, kimyasal kartuş, iş elbiseleri ve kaynak malzemeleri, vb... ile istek ve ihtiyaçlarınızı karşılamaya hazırdır.

İhtiyaçlarınıza anında cevap vermeyi üretim için kaliteli malzeme kullanılmasını benimseyerek sizlere daima hızlı hizmet sunmayı, gereken her türlü yardım ve desteği tüm personelimizle birlikte vermeye, kalitesine en uygun fiyat politikası uygulayarak bu münasebetle sizlere yardımcı olmaktan büyük kıvanç duyarız.

Devamını Oku
Ürünler

METAŞ RULMAN HIRDAVAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Anahtar Kelimeler
Konum

METAŞ RULMAN Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat