Türkiye
year 10 YIL

1998 yılında faaliyete geçen firmamız,ürün kalitesi ve hizmet anlayışı ile sektörde kısa zamanda kendisine seçkin bir yer bulmuştur. Değişen ve gelişen dünya şartları doğrultusunda,6000 m2 kapalı alanda,tamamen otomasyon sistemde,profeyonel yönetim ve üretim ekibimiz ile,Türk Gıda Mevzuatı'na ve TS EN İSO 9001:2000 Kalite,İSO 22 000 Gıda Güvenliği,BRC Kalite ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi şartlarına uygun gıda üretimi yapılmaktadır.
Kaliteli üretimin oluşumunun nitelikli eleman gücünden geçtiği anlayışı ile şirketimizde,konusunda deneyimli ve eğitimli personel istihdam edilerek sistemimizi ve üretimimizi geliştirmek için sürekli iyileştirme çalışmaları yürütülmektedir.
Toplu tüketime yönelik distribitör firmalarımız ve ulusal market zincirlerinde markalı ürünlerimiz (private label) ile yurt içi pazarda tüketicilrimize hizmet vermekteyiz.
Geleneksel Türk Mutfağı ile dünya mutfağının en popüler un ürünlerini teknolojinin olanaklarından yararlanarak tüketicilerimizin beğenisine sunmaya devam etmekle birlikte yurt dışı pazarında da hedeflerimizi yüksek tutuyoruz

Devamını Oku
Ürünler

METROPOL UN URUNLERI SAN. TIC. LTD. STI.

Konum

METROPOL UN Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat