Türkiye
year 14 YIL

Muzaffer Kağıtçıoğlu Tarım Makinaları Ltd.Şti. Olarak 60 yılı aşkın süredir ülkemiz hububatına uygun selektör makinası üretimi yapmaktayız. Üretmiş olduğumuz makinalarımız özellikle buğday, arpa, mercimek, fiğ, çeltik ve mısır ürünlerinin işlenmesinde, yüksek temizleme ve sınıflandırma kalitesiyle sektöründe en çok tercih edilen marka haline gelmiştir. Firmamız kaliteye verdiği önemi sahip olduğu ISO 9000, TSE ve Deney Raporları ile kanıtlamıştır.
Üretimine halen devam etmekte olduğumuz 1 Ton/saat kapasiteli makinalarımıza ilave olarak özellikle yüksek kapasite ile çalışan ve sertifikalı tohumculukla ilgilenen müşterilerimizden gelen yoğun talep üzerine ürün yelpazemize 2,5 ve 4-5 Ton/saat kapasiteli makinalarımız da ilave edilmiştir. Müşterilerimizden gelen önerileri 60 yıllık tecrübemizle birleştirerek, Türk Tarımına daha iyi ve kaliteli hizmet vermek için çalışmalarımıza devam etmekteyiz.
Türkiye′nin yüzlerce köyünde çiftçilerimiz, Tarım İl ve İlçe Müdürlükleri ve Ziraat Odalarınca kullanılmakta olan makinalarımız en büyük gurur ve referans kaynağımızdır.
Daha fazla bilgi ve teknik destek için profesyonel kadromuzla sizlere her zaman destek vermekten mutluluk duyacağız.

Devamını Oku
Ürünler

MUZAFFER KAĞITÇIOĞLU TARIM MAKİNALARI SANAYİ VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

MUZAFFER KAĞITÇIOĞLU Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat