Türkiye
year 10 YIL

Firmamız 2008 Yılında Novelart Cephe Yalıtım Aksesuarları adı altında kurulmuştur.İnşaat sektörünün ihtiyacı olan söve ve dış dekoratif ürünlerinin imal etmek için, 2000 m2 kapalı alanda, deneyimli, personeller ile faaliyetlerine başlamıştır. Firmamız imalatlarının çoğunluğunu proje bazlı çalışmalara vermiştir.

Faaliyetlerine başladığı günden itibaren sürekli gelişen firmamız günümüzde; polistren dış çephe ürünlerine ek olarak, ısı yalıtım sistemleri, yapı kimyasalları, dekoratif enjeksiyon ürünleri ve EPS ürünlerinin imalatını kendisi yapar hale gelmiştir.

Firmamız dünya standartlarına uygun ürünler üretmek için; Marka Tescili, CE Serfitikası, TS EN ISO 9001, OHSAS 18001, ISO 9001, TS EN ISO 14001, GOOD MANIFACTURİNG PRODUCT, Tasarım Tescili, Faydalı Model Tescili, İyi Üretim Uygulamaları, Kalite Yönetim Sistemleri serfitikalarını ve TSE Alman normu olan DIN çalışmalarını tamamlamıştır.
Rekabet avantajı yaratmayı, bilgi ile donatılmış mutlu ve eğitimli insan gücü oluşturmayı, müşteri odaklı hizmet anlayışını, Türkiye ve Dünya'ya polistren ile yapı kimyasalları mamül yeniliklerini sunmayı firmamız kendisine hedef olarak belirlemiştir.

Yenilikleri takip ederek Dünya standatlarında çevre dostu ürünler üretmeyi, çalışanlarının ve çözüm ortaklarının iş ve yaşam standartlarına katkı sağlamayı, ihracatının günden güne artırmayı, yeni yatırımlar yapmayı istihdamı artırmayı, ülke ekonomisine katkıda bulunmayı firmamız görev olarak balirlemiştir.

Firmamız; dürüst, yenilikçi, öncü,çevreci,güçlü, hızlı, kurumsal ve güvenilir olmayı firma değerleri olarak her zaman ön planda tutmuştur.

Devamını Oku
Ürünler

NOWELART

Konum

NOWELART Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat