Türkiye
year 14 YIL

Sayın Yetkili,

NT, 1972’de kurulan Öktem Ayakkabı firmasının daha geniş ve herkesi kapsayan profili ile 2008 yılında NT Öktem Ayakkabı olarak kurulmuştur. Öktem Ayakkabı’nın devamı olarak görünse de aslında tamamen farklı bir konsepti içeren NT sahip olduğu misyonu ile herkese, her keseye göre ayakkabıyı Avrupa standartlarında siz değerli müşterilerimizle buluşturmayı hedeflemektedir.
Misyonumuz; müşterilerimizin güvenini kazanmak ,en geniş ürün çeşidini uygun fiyat ve maksimum kalite anlayışıyla herkesin yaşam tarzına uyumlu, özgün seçenekler sunarak fark yaratmaktır.
Bu doğrultuda siz değerli müşterilerimizle devamlı irtibat halinde olarak, hem firmamızı hem de kendimizi her konuda geliştirmek; öğrenmenin sonu olmadığı inancı ve bilinci ile müşterilerimizin beklentileri ve ihtiyaçlarına en uygun ürün ve hizmeti, hep daha iyiyi daha kaliteliyi en uygun fiyata ve koşulsuz/maksimum müşteri memnuniyetini hedeflemektedir.
Teknolojik gelişmelerin ve globalleşmenin dünyayı tek pazar haline dönüştürdüğünün bilincinde olan NT hem yurt içindeki hem de yurt dışındaki pazarlara açılarak doğru ve emin adımlarla yol alma gayreti içerisinde olacaktır.
Şirketimiz ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için lütfen irtibata geçiniz.
Saygılarımızla,

NT Öktem

Devamını Oku
Konum

NT OKTEM Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat