Türkiye
year 10 YIL

Skoda SsangYong OĞUŞLAR GROUP OTOMOTİV, Skoda tutkunlarının, otomobillerine güvendikleri gibi, satış sonrası hizmet ve servis kalitesine de güvenmek istediklerini iyi biliyor. Otomotiv sektöründe 35 yıldır müşterilerimizle kurduğumuz iletişim, bu güveni oluşturan en büyük etkendir. 

Skoda SsangYong OĞUŞLAR GROUP Otomotiv`in güleryüzlü ve profesyonel ekibinin satışta başlayan ilgisi, en gelişmiş teknolojilerin uygulandığı bakım ve onarım çalışmalarında daha da artıyor, zengin stoklarıyla her türlü yedek parça ve aksesuar anında teslim ediliyor. Gerek periyodik bakımlar, gerekse onarım ve hizmetlerin tümü; konusunda uzman bir kadro ve en gelişmiş teknoloji eşliğinde, son derece güven verici bir şekilde uygulanmaktadır. En son teknolojik cihaz ve sistemlerin kullanıldığı servisimizde MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ İLKEMİZDİR. 
Beklentilerin üzerinde yaratıcı hizmet vizyonuyla iş planları oluşturan OĞUŞLAR GROUP OTOMOTİV , otomotiv değer zincirinin her alanında var olmayı kurumsal stratejisinin temel dayanağı olarak nitelendirmektedir.

VİZYONUMUZ 

Beklentilerin üzerinde yaratıcı hizmet sağlamaktır. 

MİSYONUMUZ 
OĞUŞLAR GROUP OTOMOTİV; otomotiv sektöründe; Müşteri odaklılık prensibi üzerine çalışan, 
Sektörünü iyi tanıyan, Paydaşlarının beklentilerini bilen ve yeni beklentiler tanımlayıp, bunların en üst düzeyde tatminini hedefleyen, 
Yaratıcı insan gücüne sahip ve bu doğrultuda teknolojiyi iyi kullanan, Güvenilir, Otomotiv değer zincirinin her alanında verimli ve kârlı hizmet vermeyi hedefleyen bir şirkettir.

.

Devamını Oku
Ürünler

OGUSLAR GROUP OTOMOTİV

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

OGUSLAR GROUP Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat