Türkiye
year 13 YIL

Kobi ve İşletmelere Ticari iş hacimleri arttırmaya yönelik tanıtım, destekleme, proje danışmanlık ve reklamcılık hizmeti veren bir kuruluştur.

İçeriğinde KOBİ ve İşletmelerin REKLAM ve TANITIMLARININ yer alacağı Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu, bölgelerinizin büyük çoğunluğunu kapsayacak TURKEY SHOPPING GUIDE - TÜRKİYE ALIŞVERİŞ REHBERİ projesini hayata geçirmektedir.

Tamamı Türkiye’de yer alan firmaların reklam ve iş tanımlarının yer alacağı, sek törel bölümlere ayrılmış katalogumuzun IRAK Odalar ve Borsalar Federasyonu’ desteğiyle YALNIZCA IRAK’TA DAĞITIMI YAPILACAKTIR.

Katalogumuz iki farklı içerikle KÜRTÇE-İNGİLİZCE- ARAPÇA-İNGİLİZCE

Olmak üzere tasarlanmış olup, böylelikle IRAK ‘la olan ihracat girdisini + 1 MİLYAR USD arttırmayı KOBİ ve işletmelerin Irak ‘ın tüm bölgelerine ulaşımını kolaylaştırmayı hedeflemiştir.

Bu katalogda yer alacak olan firmalar iş tanımlarını yapabilecek, daha önce neler üzerine ve nerelere çalıştıklarını, ürün ve markaları ile ilgili bilgilere yer verebilecektir.

İş bu firma ve markalar adlı sitemizde de yer alma hakkına sahip olacaklardır.Katalogda yer alan markalar yazılı ve görsel tanıtımın yanı sıra internet sitemizle de desteklenecek,böylelikle daha geniş iş ve kitle hacmine ulaşmaları sağlanacaktır.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

ORTADOGU DANISMANLIK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat