Türkiye
year 16 YIL

Amacımız
Türkiye′de en yüksek müşteri memnuniyetini geliştiren, Üretim ve İmalat Sanayi’de alternatif Rulman tedarikçisi olmak...
Farkımız
Türkiye′de imalat ve üretim sanayi’nde ciddi ve güvenilir tedarikçi olmak,
Güçlü altyapısı zengin stok çeşitliliği ile hızlı ve kaliteli hizmet,
Konusunda uzman, dinamik ve tecrübeli çalışan kadrosu,
Özellikli rulmanların temininde uzman (Demiryolu, Denizcilik, Demirçelik, Haddane ve termik santraller )
Gelecek Planlarımız
Önümüzde bizi bekleyen birçok proje, hedef ve fikir var. Kısa vadede, özar rulman olarak kalite, teknik altyapı, hızlı sorun çözebilme, çözüm üretebilme, müşteri odaklılık açısından rakiplerimizin bir adım önünde olmak. Bizim için ön planda olan eski, yeni, potansiyel tüm müşterilerimize daha iyi kendimizi ve hizmetlerimizi tanıtabilmek, tanıştırabilmek ve güzel ilişkilerimizi sürdürebilmektir.
Tarihimiz
Öz-Ar Grup bünyesinde 1995 yılında kurulun Özar rulman, rulman ürünleri ve sanayi ürünleri ithalatı yapmak için kuruldu. Yurt içi ve yurt dışı deneyimi olan ortaklarca kurulan özar rulman, özellikle yurt dışında kalitesini kanıtlamış uluslararası alanda faaliyetlerini sürdüren rulman markalarının Türkiye temsilciliğini yapmak amacı ile kuruldu. Sahip olduğu birikim ile yurt dışında tanınmış kaliteli markaların Türkiye ’ye getirilmesinde ilklere imza atmıştır. Özar rulman çeşitli ölçekteki kurumlara, ihtiyaçları doğrultusunda kaliteli markaları uygun fiyata bulup müşterilerinin beğenisine sunmaktadır. Özar rulman bugün, tamamı uzman ve deneyimli kadrosu, İzmir merkez ofisi ile Türkiye genelindeki müşterilerine hizmet sunmaktadır. Sanayi ürünlerindeki teknolojik gelişmelere paralel olarak faaliyet alanı olan ürünlerde yeniliklerin takipçisi olmayı amaç edinmiştir. Sektörlerinde dünya devleriyle işbirliği yaparken, genç ve dinamik kadrosuyla müşterilerine özel çözümler de geliştirmektedir.

Devamını Oku
Ürünler

ÖZAR RULMAN

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ÖZAR RULMAN Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat