Türkiye
year 10 YIL



1956 yılında demir cevheri istihracına başlayan ÖZKOYUNCU, bugün ulaştığı 2.000.000 ton / yıl düzeyinde üretimi ile İşdemir, Kardemir ve Erdemir demir - çelik fabrikalarının yurtiçi alımlarının % 40′ını karşılamaktadır. Bu oranın özel sektördeki yurtiçi üretim payı % 80′dir.



Üretimini Kayseri′ye 150 km. uzaklıkta ve Yahyalı civarındaki maden ocaklarından (Attepe - TDÇİ - Kızıl - Karaçat - Karakız - Karamadazı) yapmaktadır. Maden ocaklarından karayolu ile Kayseri / Yeşilhisar TCDD istasyonuna stoklanan demir cevheri burada yapılan kırma - eleme işleminden sonra demir - çelik fabrikalarına demiryolu ile sevkedilmektedir.



ÖZKOYUNCU, eğitim olanakları, sağlık hizmetlerine katkı, kültürel ve sportif etkinliklerin desteklenmesi yönündeki yardım ve çalışmaları ile toplumsal gelişime katkısını kurulduğu günden bu yana artırarak sürdürmektedir.



Büyük makine parkı, 400 çalışanı ve 600 nakliyecisi bulunan ÖZKOYUNCU çalışanların eş ve çocukları ile yaklaşık 5.000 kişilik bir ailedir.Ayrıca akaryakıt, yedek parça, patlayıcı madde v.b çeşitli müteahhit personeline istihdam olanağı sağlamaktadır.

Devamını Oku
Ürünler

ÖZKOYUNCU DEMİR MADENİ LTD ŞTİ

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Anahtar Kelimeler
Konum

ÖZKOYUNCU DEMİR Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat