Türkiye
year 14 YIL

1965 yılında İstanbul Kağıthane’de kurulan Plastifay – Türkiye’de Plastifiyan üretimini başlatan firmadır. Kurulduğu günden bu yana kaliteli üretimle başarıyı yakalamayı hedefleyen firmamız; 2001 yılında ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemini uygulamaya başlamış ve yine aynı sene bu konuda kalite sistem belgesi sahibi olmuştur. AR-GE çalışmaları ile beraber hem Teçhizata hem de Personele yatırım sonucu, bugün 60′i aşkın çalışanı ile 16 Dönüm açık alanda, 4.000 M2 kapalı alan ile 30.000 ton / yıl üretim kapasitesine ulaşılmıştır. Plastifay; 2002 yılından beri İstanbul Sanayi Odası tarafından tespit edilen ”Türkiye’nin ikinci 500 Büyük Firması” arasında yer almaktadır.

Ürün Kalitesi ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile Plastifay kendi sektörünün tercih edilen firması olduğu gibi; üretiminin % 15 i ihraç pazarlarında müşteri bulmaktadır.

Plastifay Avrupa Parlementosu tarafından kabul edilen ve 1 Haziran 2007 tarihinde yürürlüğe giren REACH (Registration, Evaluation, Authorisition and Restriction of Chemicals) tüzüğünün gerektirdiği şekilde üretimini yaptığı plastifiyanların ön kayıtlarını atadığı Tek temsilci (Only Represantative) vasıtası ile yapmıştır. REACH tüzüğünün tüm gereklerini yerine getirmektedir.

Devamını Oku
Konum

PLASTİFAY KİMYA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat