Türkiye
year 13 YIL

Tarihçe

Bilinçsiz tüketim sonucu dünyadaki doğal kaynaklar günden güne azalarak yok olma tehlikesi altındadır. Bu yüzden doğal ürünleri aratmayacak, onların yerini tutabilecek özellikleri ile daha üstün olan malzemelere giderek ihtiyaç duyulmaktadır. Ülkemizde mevsimlerin bölgesel olarak farklı karakterler gösterdiği göz önüne alındığında PVC pencere sistemlerinin en akılcı çözüm olduğu ortaya çıkmaktadır.

Dünyada 1950’li yıllarda başlayan plastik teknolojisine Türkiye 1970’li yıllarda PVC boru ile adım atmıştır.

POLATNUR İNŞAAT MERMER MADENCİLİK A.Ş.  PVC sektörüne 1989 yılında girmiş, 1996 yılında kurulan POLATNUR İNŞAAT MERMER MADENCİLİK A.Ş.’nin tecrübelerinden yararlanarak, sert PVC üretimi konusunda kısa zamanda, hem kalitesi hem de yönetim anlayışı ile sektörün önde gelen firmalarından biri olmuştur. Kendi kırım maddesini de kullanarak üretim yapan çevre dostu pvc PEN’in rengi, ağaç katline karşı olduğu için turkuazdır. Pencere “Bizim İşimizdir” ilkesi ile çalışmalarını sürdüren firmamızın Ankara, İstanbul ve İzmir Bölge Müdürlükleri Yurt içi ve Yurt dışı bayilik ağı ile POLATNUR İNŞAAT MERMER MADENCİLİK A.Ş. ürünleri, tescilli markasıyla tüketicilere sunmaktadır.

POLATNUR İNŞAAT MERMER MADENCİLİK A.Ş.1996 yılı başında hizmete girmiş olan yeni fabrika ve idari binaları ile toplam kapalı alanını 17.950 m², açık alanını ise 32.050m² ye yükseltmiştir. Bu fabrikada, makine ve kalıplama kapasitesi aylık 2000 tona ulaşmıştır. Bunlara paralel olarak istihdam da önemli ölçüde artırılmıştır.

Kapalı sistem otomatik hammadde hazırlama ve besleme ünitesinin de kurulduğu bu fabrikada hammaddelerin tanıtımından, karıştırılarak exturüzyon makinesine gönderimine kadar, tüm işlemler bilgisayar kontrolünde gerçekleştirilmekte, profiller neredeyse insan eli değmeden üretilmekte böylece insan ve çevre sağlığı da gözetilmektedir.

POLATNUR İNŞAAT MERMER MADENCİLİK A.Ş. PVC Kapı ve Pencere Profilleri, tasarımları ile mükemmel ısı ve ses yalıtımı sağlamaktadır. Türkiye’de ilk kendinden gri contalı profil üretimini gerçekleştiren POLATNUR İNŞAAT MERMER MADENCİLİK A.Ş., sektörde önemli bir boşluğu doldurmuştur. Dünyada çok yeni olan bu teknoloji, POLATNUR İNŞAAT MERMER MADENCİLİK A.Ş. profillerinde 7 yıldır kullanılmaktadır. Estetik mükemmelliğinin yanı sıra, kaynak işlemine contalı olarak giren bu profillerde, contalar, köşelerde birbirine kaynamakta ve çok daha üstün bir sızdırmazlık sağlamaktadır.

KaliteAden ödün vermeden ISO 9001 standartlarına uygun olarak 10 yıldır üretim yapan POLATNUR İNŞAAT MERMER MADENCİLİK A.Ş.. TSE tarafından “2004 Yılı Kalite Ödülüne” layık görülmüştür. Profillerimiz KEMERLİ PROFİLLER ve AHŞAP GÖRÜNÜMLÜ LAMİNE PROFİL SİSTEMLERİNİN mükemmel dizaynı ve ekonomikliği sayesinde POLATNUR İNŞAAT MERMER MADENCİLİK A.Ş., sektörün en hızlı gelişen markalarının başında yer almıştır.

Devamını Oku
Ürünler

POLATNUR İNŞAAT MERMER MADENCİLİK A.Ş.

Anahtar Kelimeler
Konum

POLATNUR İNŞAAT Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat