Türkiye
year 14 YIL

1982 yılından bu yana İstanbul’da iplik ve çorap sektöründe 3 şirketi ile faaliyet gösteren Hüseyin Öztürk 1997 yılında kurulmuş olan ve 2006 yılı itibariyle grubuna kattığı RAPSODİ ÇORAP TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. üretim sektöründeki bilgi ve deneyimi ile günümüz çorap sanayisinin önde gelen şirketlerinden biri konumundadır.
Yönetim felsefesi olarak kurulduğu günden bugüne kadar kalitesinden ödün vermeyen yapıda olup ayrıca ürün kalitesi, AR-GE çalışmalarına verdiği önem sonucunda ülkemiz çorap sanayisinin bay, bayan, çocuk çorabında en güçlü şirketlerinden biri olma yolundadır.
Vizyonumuz; ihtiyacı ve beklentileri önceden tespit eden, yenilikçi, gelişimci, kaliteye önem veren, piyasada yaygın bulunabilen, uygun fiyatlarla rekabetçi konumda marka değerimizi güçlendiren bir şirket olarak algılanmak ve anılmaktır.
Misyonumuz; sektöründe kaliteli ürün ve hizmet yaratmayı, üretmeyi ve pazarlamayı kapsayan iş sürecinde müşterilerimizin algıladığı değerlere göre odaklanmaktır.
Rapsodi çorapta kalite, tedarik zincirinden satış yönetimine kadar bir bütün olarak üretim sürecinin temel bir parçasıdır ve attığımız her adımda bir değer yaratılmaktadır. Şirketimiz sosyal uygunluk kriterlerine dayali olan kalite yönetiminin sıkı kuralları altında üretimlerini gerçekleştirmektedir.
28 yıldan bu yana ürettiğimiz ürünler ülkemiz sektöründe pazar payı, üretim çeşitliliği ve kalite bakımından ilk sıralardadır.
Bay, bayan çocuk çorabında iç piyasanın yanı sıra 2000 yılında İngiltere ile başlayan ihracatımız günümüzde Fransa, İsveç, Danimarka, İtalya, İspanya, Azerbeycan ve diğer Ortadoğu ülkeleri olmak üzere 12 ülkeye ulaşmıştır. Rapsodi markası yanı sıra ülkemiz ve avrupanın önde gelen ünlü markalarına çorap üretmektedir.
Rapsodi çorap İstanbul/Beylikdüzü’ndeki 6500 m²’lik fabrikasında deneyimli ekibi ile yüksek kalite standartlarını ve müşteri memnuniyetini göz önünde tutarak bütün üretimini 122 makine ile kendi çatısı altında gerçekleştirmektedir.
Kalite ve tecrübesiyle çorap sektöründe önemli bir yeri olan Rapsodi Çorap sürekliliğiyle de pazardaki konumunu güçlendirmekte ve sorumluluğunu “her zaman daha iyisini, en iyisini” parolası ile devam ettirmektedir.

Devamını Oku
Konum

RAPSODİ ÇORAP Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat