Türkiye
year 10 YIL

Şirketimiz ŞAHİNLER METAL MAKİNA ENDÜSTRİ A.Ş 1953 yılında kurulmuştur. Hidrolik ve Mekanik 4 Top Silindir Makineleri, Hidrolik ve Mekanik 3 Top Silindir Makineleri, Hidrolik Profil ve Boru Kıvırma Makineleri, Hidrolik Kombine Makaslar, Hidrolik C – Tipi Presler, Hidrolik Doğrultma Presleri, Pnömatik Havalı Şahmerdanlar, Özel Kordon Makineleri, Daire Kesme Makineleri, gibi sac metal işleme makinelerinde konusunda dünyanın önde gelen üreticileri arasında yer almaktadır.


Bursa’da kurulu olan 17.000 m² toplam kapalı alana sahip, 240 çalışanı ve tüm ürünlerinde CE sertifikaları ile iki ayrı fabrikamızla müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Firmamız dünyanın değişik 43 ülkesine ihracat yapmaktadır. İmalatımızın %80’ini ihracat oluşturmaktadır. %20 imalatımızı ise iç piyasaya satmaktayız.

Başlıca hitap ettiğimiz sektörler arasında Kazan, Tanker ve Basınçlı Kap İmalatçıları, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sanayi, Asansör İmalatçıları, Çelik Konstrüksiyon İnşaat ve Reklam Panosu İmalatçıları, Piyasa İşi Fason Sac Şekillendirme ve Bombe işleri yapan firmalar ve Gıda İşleme Makineleri İmalatçıları, Tarım Makineleri İmalatçıları, Tekstil Makineleri İmalatçıları, Tahıl ve Yem Depolama Siloları İmalatçıları, Dekoratif Demir İmalatçıları, Kalorifer Kazanı İmalatçıları, Güneş Enerji Paneli İmalatçıları, Mutfak Ekipmanı İmalatçıları, Gemi-Tersane İmalat Sanayi, Uçak ve Havacılık Sanayi, Damper ve Treyler, Şase İmalatçıları, Galvaniz Kaplama Tesisleri, Elektrik Direk İmalatçıları yer almaktadır.

Devamını Oku
Ürünler

ŞAHİNLER METAL MAKİNE END. A.Ş.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

ŞAHİNLER METAL Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat