Türkiye
year 10 YIL

Her şey Mustafa SEÇKİN’nin 1985 yılında Tokat ili Erbaa ilçesinden gelmesiyle başlamıştır.3 yıl sanatla uğraşmaya çalışan Mustafa SEÇKİN ; geleceğin Ticarette olduğuna karar vermiş ve 1989 yılında hırdavatçılık sektöründe PERŞEMBE PAZARINDA faaliyete başlamıştır.1994 yılında da Seckin İş Güv.Ekp.Hırd. San.Tic. Ltd.Şti. kurarak Kurumsallaşmaya doğru adım atmıştır. Türkiye’nin her ilinde Müşteri ağına sahip olan Seçkin İş Güv.Ekp.Hırd.San. Tic. Ltd Şti. sektörde Lider konuma gelmiştir.

Misyonumuz;

Her zaman Kaliteli, İlkeli, Sürekliliği olan Müşteri odaklı hizmet anlayışına önem veren felsefemizle, Alışveriş ayrı dostluk ayrı sözüne inat, yıllardır dost olduğumuzu sürdürmeye çalıştık. Çünkü dostların birbirlerine yanlış yapmayacağını bilir ve buna değer veririz. Faaliyette bulunduğumuz bu sektörde felsefemize bağlı kalarak başarının ortaya çıktığına inanıyoruz.

Vizyonumuz;

Branşımızda kendimizi geliştirmek, müşteri memnuniyeti (kaliteli ve ilkeli hizmet) ve hizmette süreklilik…..

Çalışanlarımız;

En değerli kaynağımız Personelimizin Senkranizasyon çalışmasına önem verilen, bireysel ve grup başarılarının teşvik edildiği bir çalışma ortamı sağlamayı,

Hedeflerimiz;

Yeni stratejik hedefler belirlemeyi ve bu hedeflere ulaşmak için gereken altyapı ve kaynaklar sağlamayı, İhracat faaliyetlerini artırarak, satışların %15’ni Yurtdışından elde etmek. Bulunduğu Hırdavat ve İş güvenliği sektöründe en iyi olmak….

Devamını Oku
Ürünler

SECKIN IS GUVENLIGI EKIPMANLARI LTD. STI.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

SECKIN IS Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat