Türkiye
year 14 YIL

2001 YILINDAN BUGÜNE SULAR SULAMA MAKİNALARI
Sular şirketimiz, 2001 yıllından beri Şanlıurfa′da Harran Üniversitesi Makina Fabrikası′nda tamburlu sulama makinaları üretmektedir. Eylül 2001 yılında sulama makinalarında Yunanistan′ın en büyük üreticisi olan, % 70 pazar payına sahip Kagem firması ile işbirligine girilmiştir. Bu birliktelikle 40 yıllık bilgi, tecrübe ve teknik donanım ülkemize faydalı olması amacıyla Şanlıurfa′ya getirilmiştir.
Partnerimizin sayesinde 40 yıllık sadece sulama makinası üreten firmanın tecrübesini, kalitesini, teknolojisini ülkemize taşıdık .
Küresel ısınmanın etkilerinin hissedildiği dünyamızda suya her zamankinden daha fazla önem vermemiz gerekmektedir.
Türkiye′de yapılan yanlış sulamalara Sular Sulama Makinaları′nın ekonomik ve su tasarrufu yapan uygulamalarıyla son verilecektir. Dünyada en az masrafla çalışan modern sulama sistemlerinden biri kabul edilen makinalarımızla çiftçilerimizin tarlalarındaki ürünlere istedikleri suyu dağıtmalarını, su, enerji ve işçilik tasarrufu da yaparak daha fazla üretim almalarını sağlamaktayız. SULAR Sulama Makinaları çiftçimizin kolay kullanımı için tasarlanmıştır. Kullanımıyla, kalitesiyle çok kısa bir sürede üreticilerimizin vazgeçilmez bir sulama ekipmanı haline gelmiştir.
SULAR Sulama Makinaları 40 yıllık tecrübe ve bilgisiyle, 18 değişik boyutta sulama makinası üretmektedir. Pazardaki diğer firmaların önüne geçmiş bulunan firmamızın ana üretimi ve uzmanlık alanı otomatik tamburlu sulama makinalarıdır. AR-GE çalışmalarımız da yanlızca sulama sistemleri ile ilgilidir. Üretim yelpazemizi çoğaltmayarak ve yanlızca uzmanlık alanımızdaki sulama makinalarının üretimi konusunda yoğunlaşarak siz müşterilerimize 24 saat kesintisiz hizmet vermekteyiz.
Vizyonumuz, benimsemiş olduğumuz kaliteli üretim anlayışıyla, teknolojilerimizi devamlı yenileyerek üreticilerin taleplerine her zaman en iyi şekilde cevap vermek ve Sular Sulama Makinalarımızı bir dünya markası yapmaktır.
Sular Sulama Makinaları olarak, otomatik tamburlu sulama makinalarımızla kısıtlı ülke suyumuzun ekonomik kullanılmasını sağlıyor, bu şekilde su, işçilik ve enerji tasarrufuyla hem ürün artışına hem de ülkemizin zenginleşmesine katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.
Hedefimiz müşterilerimize 365 gün, 24 saat boyunca verdiğimiz kaliteli servisimizi olanca hızıyla devam ettirmek ve pazardaki lider konumumuzu koruyarak pazar payımızı devamlı arttırmaktır.

Devamını Oku
Ürünler

SULAR TARIMSAL SULAMA MAKİNALARI

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

SULAR TARIMSAL Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat