Türkiye
year 13 YIL

1935 yılında hazır giyim satışı ile başlayan ticaretimiz,1979 yılında kumaş üretimine başlamıştır.6200 m2 kapalı alan üzerinde; gömleklik kumaş, elbiselik kumaş bay ve bayan likralı gömleklik kumaş ve iş elbiselik kumaş üretimi yapan firmamızın yıllık üretim kapasitesi 5.250.000 mt’ dir.

Üretimini yüksek teknoloji, profesyonel personeli ile evrensel kalite ve standartlarda yapan firmamız son yıllarda ihracatta da birçok başarıya imza atmıştır. Pazar payını genişletmiştir. Firmamız bünyesindeki ar-ge & tasarım bölümünde, modaya uygun zengin renk ve desenleriyle, sürekli yenilenmekte; müşterilerimizin beklentilerine kalite ve istikrarla cevap vermektedir.

Susam Tekstil tüm çalışanlarıyla birlikte; güvenilirlik, devamlılık, yüksek kalite, süratli hizmet ve saygınlık sembolü olmayı amaçlamaktadır. Satış sonrası da müşterinin yanında olmak görevimiz ve önceliğimizdir. Amacımız sürekli gelişmek için kaynak yaratmaktır. En önemli sermayemiz, insan kaynağımızdır. Üstün iş ahlakı ve dürüst çalışma ilkelerine uymak, genel prensibimizdir.

Devamını Oku
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

SUSAM TEKSTIL Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat