Türkiye
year 17 YIL

Firmamız;
Metal sektörlerine yönelik kimyasal malzemeleri tedarik etmek amacıyla 2003 yılında İstanbulda 7 yılın verdiği deneyimle kurularak müşterilerine en hızlı şekilde hizmet vermektedir. Ürün kalitesinden ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeyen firmamız Türkiye çapında çalışmalarını başarıyla yürütmektedir

Konusunda uzman ekibimiz siparişten teslimata kadar müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmak için gerekli özeni göstermektedir. Müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu her türlü teknik destek ve döküman firmamız tarafından sağlanmaktadır.

Mevcut dünya pazarını yakından takip eden AR-GE bölümümüz ve kendi bünyemizde oluşturduğumuz lojistik departmanımız sayesinde kaliteli ürünler uygun fiyatlarla müşterilerimize sunulmaktadır.

Müşteri memnuniyeti ve karşılıklı güven prensibine dayalı çalışma anlayışımız ile sizleride yanımızda görmekten onur duyacağız.

Misyonumuz;
•Çalışan ve tedarikçi memnuniyeti ile geliştirdiğimiz kaliteli ürün ve hizmeti müşterilerimize daha kaliteli bir yaşam için ihtiyaç duydukları ürün ve hizmetleri müşteri memnuniyetini temel alarak, sosyal ve çevre sorumluluğu bilinciyle sunmaktır.
•Müşterilerimiz, çalışanlarımız ve tedarikçilerimiz ile dürüst ve güvenli ilişkiler kurulduğu, onlara beklentilerinin karşılandığı bir enlem oluşturmaktır.
•Tüm faaliyetlerimizi işbirliği anlayışı ile kısa sürede, verimli ve kaliteli olarak gerçekleştirmek.
•Tüm faaliyetlerimizi çevreyi, insan sağlığını, can ve mal güvenliğini gözeterek yürütmek.
•Toplumun sosyal, kültürel, ve ekonomik yönden gelişmesine katkıda bulunmak.

Vizyonumuz;
•3 yıldır kaliteden ödün vermeden sunduğumuz hizmetleri, kendi alanımızda başlattığımız öncü çalışmaları, sürekli yenilenen teknolojisi ile hep daha kaliteli ve tam zamanında sunmak, birikimlerimizi bilgi ve tecrübemizle harmanlayarak gelecek kuşaklara aktarmak.
•Uygulamalı kimya alanında, toplam kalite, çevre sağlığı ve toplumsal sorumluluk anlayışımızdan ödün vermeksizin lider bir dünya markası olmak ve bunu sürekli kılmak.
•Kimya sanayiinde lider kuruluşlardan biri olmak.

Devamını Oku
Ürünler

TEKNİK KİMYA MAMULLER SAN.TİC.LTD. ŞTİ.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

TEKNİK KİMYA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat