Türkiye
year 14 YIL

Firmamız 1995’ten bu güne kadar traktör yedek parça imalatı ve döküm işleri yapmaktadır. Firmamız 2000 m2 lik alan içerisinde teknolojinin son yeniliklerini takip ederek daima makina parkurunu geliştirmiş ve bu süreç içerisinde çalışanlarının teknik eğitimlerine dikkat etmiştir.

Firmamız kaliteli hammaddeyi kaliteli işçilik ile birleştirerek, ürettiği ürünlerin her zaman kusursuz ve daha uzun ömürlü olması için çalışmıştır. Teknoas Otomotiv Metalürji Metal Makina San. Tic. Ltd. Şti. Ar-ge çalışmalarını günden güne geliştirmekte ve alanının uzmanı çalışanlarıyla sektörü içerisinde her geçen gün daha büyük bir yere sahip olmaktadır.

Teknoas Otomotiv Metalürji Metal Makina San. Tic. Ltd. Şti. ürettiği her ürünü belirli kalite normlarına göre üretmekte ve her ürünü bir çok teste tabi tuttuktan sonra satışa sunmaktadır.

Teknoas Otomotiv Metalürji Metal Makina San. Tic. Ltd. Şti. traktörünüzdeki en küçük bir parçanın bile sizin güvenliğiniz için ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunun bilincinde olarak üretimini devam ettirmiş ve bunu kendine kalite politikası olarak belirlemiş ve bu doğrultuda sizlerin desteği ile de büyümeye devam edecektir.

Devamını Oku
Konum

TEKNOAS OTOMOTIV Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat