Türkiye
year 10 YIL

Türkiye′de 1976′da üretime başlayan firmamız müşterilerine sunmuş olduğu akılcı mühendislik çözümleri, yüksek kalite üretimi ve profesyonel kadrosu ile hizmetlerine devam etmektedir. Bugüne kadar yapmış olduğu birçok üretim ile kendisini geliştiren firmamızın, 2010 yılı hedefleri arasında ürün yelpazesini genişletip müşteri portföyünü arttırmaktır.
1976 tarihinden bu yana kurutma fırınları, ısıtma, soğutma serpantinleri üreten firmamız bu konularda Türkiye genelinde tecrübe ve prestij sahibidir. Bu konular ile yetinmeyip kurulduğu tarihten itibaren müşterilerinden gelen özel taleplerini de başarılı bir şekilde karşılamaktadır.
Tetsa 2005 yılında aldığı karar ile kurumsal bir firma kimliğine bürünmek için kendi içinde yapmış olduğu çalışmaları da sürdürmektedir ve bu stratejisini bir dünya firması oluncaya kadar sürdürecektir.
Tecrübeli ve bilgili kadrosu ile firmamız 2009 yılı hedefleri içerisine ihracat yapmayı eklemiş ve bunu da başarmıştır. Gelişmekte olan bir ülkenin, büyüyen bir firması olmak bizlere mutluluk vermektedir.

Devamını Oku
Ürünler

TETSA SAN. TIC.

Konum

TETSA SAN. Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat