Türkiye
year 17 YIL

1937′den 2008′e..

TOLON, tam otomatik endüstriyel tip çamaşır yıkama-sıkma makineleri, kurutma makineleri, silindirik ütü üretimi ve tekstil terbiye makinelerinde uzman bir kuruluştur. Bugün, İzmir Türkiye′de faaliyet gösteren tesisimizde yıllık 1500 adeti aşan kapasitesiyle 4 kıtada 32′den fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. Yerli imalatçı olarak ulusal sektörün ve yurtiçi marketin lideri konumundadır ve tüm ürünlerini uluslararası kalite standartlarıyla onaylatmıştır.

Endüstriyel tip çamaşırhane makinelerinin yanında tekstil sektörü için de kot taşlama enzim yıkama-kurutma ve parça boyama makinelerinin üretimini de yıllardır başarıyla devam ettirmektedir. Deneyimli satış kadrosu, satış sonrası hizmet ağı, servis departmanları ve yurtiçi-yurtdışı bayilikleri Türkiye ve dünyanın her noktasına ulaşabilmektedir. Ayrıca sektöründeki tüm önemli fuar organizasyonlarına katılarak yeni ürünlerimizi ve Ar-Ge çalışmalarımızı müşterilerimizle paylaşmaktayız. Müşterilerine proje ve danışmanlık hizmeti de vermektedir. Auto CAD, Mechanical Desktop ve Pro Engineering teknolojileri kullanan deneyimli uzman kadromuz, işletmenize en uygun projelendirme hizmetini sunmaktadır.

İstihdam edeceğiniz personel sayısına, tüketeceğiniz enerji türü ve miktarına, su sarfiyatı ve kullanacağınız kimyasallara göre detaylı raporlar hazırlanmaktadır. Böylece tamamen işletmenize özel koşullardaki genel sarfiyat ve maliyetler hakkında önceden bilgi sahibi olma ayrıcalığı ile yatırımınıza güvenle başlayabilirsiniz.1937 yılında kurulan TOLON MAKİNE Türkiye′de pek çok ilklere imza atmıştır.

Bugün 3 nesildir devam eden başarılara bir yenisi daha eklenmiş, dünya standartlarında geliştirilen yıkama ve kurutma özelliklerini bir arada bulunduran KOMBİ çamaşır makinesi üretimine başlanmıştır. 68 yıllık tecrübesi, uzman kadrosu ile sektörüne yenilikler kazandırmaya ve tüketiciye ideal çözümler üretmeye devam edecektir. Çünkü bu dededen toruna aktarılan bir gelenektir...

Devamını Oku
Konum

TOLON MAKİNA Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat