Türkiye
year 17 YIL

Türkiye’de ve yurtdışında ürünlerinin kalitesiyle tanınan TUMRACK kabin konusunda bilişim sektörüne üstün hizmet sunmaktadır.

Tumrack; 19” rack kabinleri, Open tip tek profilli network kabinleri, Open tip çift profilli network kabinleri, 44U kabin,42U kabin,39U kabin,36U kabin,32U kabin,25U kabin,20U kabin,18U kabin,16U kabin,15U kabin,12U kabin,9U kabin,7U kabin, PC kabinleri, Fan modülleri, Sabit raflar, Hareketli raflar, Priz modülleri, Tekerlek grupları, Kablo düzenleyicileri-yatay, Kablo düzenleyicileri-dikey, Organizer, Kapama panelleri, Baza, Montaj vidası, elektronik ve elektromekanik cihaz kutuları gibi ürün gruplarının üretiminde hizmet vermektedir. Ürünler CAD/CAM destekli CNC makinalarla dünya standartlarında üretilmektedir. Standart ürünlerin yanı sıra özel proje ürünleri de üretilmektedir. Müşteri ihtiyaçlarına göre tasarım yapılmaktadır.

ISO 9001:2000 kalite yönetim sistemi ile Tumrack ürünleri güvenle yurtiçi ve yurtdışı pazarların ihtiyacı doğrultusunda üretilmektedir.

Tumrack ürünleri; üstün kalite, şık görüntü, modüler yapı, kolay montaj ve demontaj özellikleri ile müşteriye en iyi ürünü sağlamak amacı ile tasarlanmaktadır.

Kaliteli ürün ve kaliteli hizmet, sürekli müşteri memnuniyeti Tumrack markasının temel prensibidir.

Devamını Oku
Ürünler

TUMRACK

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Konum

TUMRACK Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat