Türkiye
year 13 YIL

YENİAYLAR Taban ve Ayakkabı Sanayi 1992 yılında İç Anadolu Bölgesinin ayakkabı sektöründe kalbi olan Konya’da üretimine başlamıştır. Zengin çeşidi ile Taban üretimi yanında ayakkabı üretimi de mevcuttur.

YENİAYLAR Taban ve Ayakkabı, sürekli yenilenen ve genişleyen makine parkuru ile sizlere daha iyi hizmet vermek, daha kaliteli ürün sunabilmek amacını güderek üretim ağını hızla büyütmektedir. Bugün, Büsan Organize Sanayi Sitesinde bulunan 1.500m2 lik üretim alanında, aylık ortalama 250.000 çift taban üretim kapasitesi mevcuttur.

Tasarımlarında renkli ve farklı bir çizgi yakalayan YENİAYLAR Taban ve Ayakkabı bugün üretiminin büyük bir kısmını , çeşitli satış noktalarıyla Türkiye ve bir kısmını yurtdışına ihraç etmektedir.

Türkiye’nin sayılı yerli taban ve ayakkabı üreticilerinden olan YENİAYLAR Taban ve Ayakkabı, dünyada ayakkabı üretiminde yaşanan tüm gelişmeleri çok yakından takip etmekte ve uygulamaktadır.

Ayakkabı üretiminde sağlığa uygun malzeme kullanılmasının ön planda tutulduğu YENİAYLAR ‘da aynı zamanda taban ve ayakkabı tasarımları üzerinde büyük emekler sarf edilmekte, tasarlanan taban ve ayakkabıların şıklığının yanında rahat olmasına da büyük özen gösterilmektedir.

YENİAYLAR Taban ve Ayakkabı, sürekli gelişen yapısıyla, modern üretim tekniklerini kullanarak, yılların verdiği deneyimi ve azmi ile sizlere ürün yelpazesini genişletmeyi ve sektörün ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı ilke edinmiştir.

Bu anlayışla YENİAYLAR Taban ve Ayakkabı, Türkiye ayakkabı sektöründe modanın, şıklığın ve sağlamlığın temsilcisi olmayı kendine vizyon edinmiştir.

Devamını Oku
Konum

YENI AYLAR Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat