Türkiye
year 16 YEAR

Sirket Muduru Ziya YALCIN 1966 yilinda Kum Kataraktlari,Lap Lap,Yan Kesme ve Yarma Makinasi, 1977 yilinda Iskitler Buyuk Sany. ve 1984 yilinda Ostim Sany.Bolgesinde TOYASAN ismiyle hizmet vermeye baslamistir.1997 yilinda yurtici ve yurtdisi satislarini hizla artirarak TOYA-MER MAK.MER.SAN.ITH.IHR.VE TIC.LTD.STI olarak unvanini degistirmistir.Kapasitesini, personelini ve teknolojisini hizla gelistiren TOYA-MER MAK.MER.SAN.ITH.IHR.VE TIC.LTD.STI, 2003 yilinda IVEDIK ORG.SAN.BOLG. bugunku fabrikasini kurmustur.ISO 9001:2000 kalite yonetim sistemi ve CE sertifikasini bunyesinde bulunduran TOYAMER MAKINA 1966 yilindan bu yana hizmet vermekte ve firma uretimiyle ulkemizi yurtdisinda da basariyla temsil etmektedir.

Konusunda deneyimli ve uzman kadrosuyla,kalite odakli bir yaklasimla musteri memnuniyeti dogrultusunda urunlerimizi is ahlakindan ve kalite guvenirliliginden odun vermeden musterilerimize sunmak ve ulkemizi yurt disinda en iyi sekilde uretimimizle temsil etmektir.

Firmamiz hizla gelisen bir firmadir.Ust Yonetim olarak sonsuz musteri mutlulugunu amac edinen ve calisanlardan olusan bir organizasyon kurmak, yurt icindeki Pazar payini surekli artirmak ve surekli gelisme prensibine sadik kalarak yurt disi Pazar payini daha da artirabilmek. marble exporter, marble supplier, marble manufacturer, marble producer, marble wholesaler, marble products,

Read More
Products

TOYA-MER MAKINE MERMER LTD. STI.

Images of the products for the selected language have not been uploaded yet....
Location

TOYA-MER MAKINE Send Message

Contact with the supplier
0 /35
Please enter your name and surname.
Please select country.
0 /10000
Please enter a message.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat