Kırmızı Pancar Suyu
Organik ve Konvansiyonel kırmızı pancar suyu olarak üretilmektedir. Organik kırmızı pancar suyu üretiminde organik sertifikasına sahip olan pancarlar pestisit analizi yapıldıktan sonra alınır. Organik kırmızı pancar suları insan sağlığına zararlı hiçbir pestisit kalıntısı içermez. Konvansiyonel kırmızı pancar suları ise Türk Gıda Kodeksi Pestisitlerin Maksimum Kalıntı Limitleri Yönetmeliği’ne uygun olarak denetlenmektedir. Organik ve konvansiyonel kırmızı pancar suyu üretiminde yüksek kaliteli pancarlar hammadde kontrolünden sonra işletmeye alınır, yıkama ve kalite kontrol işleminden sonra, son kez yıkanır ve sıkılır. Çift katlı LDPE poşet geçirilmiş 200 lt çelik varillerde ağzı kelepçeli kapaklarla kapatılarak ambalajlanan pancar suları, -40 °C’de dondurulup, -18°C 200 lt çelik varillerde muhafaza edilir.