Siyah Havuç Suyu
Organik ve Konvansiyonel siyah havuç suyu olarak üretilmektedir. Organik siyah havuç suyu üretiminde organik sertifikasına sahip olan siyah havuçlar pestisit analizi yapıldıktan sonra alınır. Organik siyah havuç suları insan sağlığına zararlı hiçbir pestisit kalıntısı içermez. Konvansiyonel siyah havuç suları ise Türk Gıda Kodeksi Pestisitlerin Maksimum Kalıntı Limitleri Yönetmeliği’ne uygun olarak denetlenmektedir. Organik ve konvansiyonel siyah havuç suyu üretiminde Konya, Ereğli Bölgesinde patentli olarak yetiştirilen yüksek kaliteli siyah havuçlardan elde edilir. Hammadde kontrolünden sonra işletmeye alınan siyah havuçlar, yıkama ve kalite kontrol işleminden sonra, son kez yıkanır ve sıkılır. Çift katlı LDPE poşet geçirilmiş 200 lt çelik varillerde ağzı kelepçeli kapaklarla kapatılarak ambalajlanan siyah havuç suları, -40 °C’de dondurulup, -18°C 200 lt çelik varillerde muhafaza edilir.