Türkiye
year 13 YIL

Geleneksel Türk tatlarından olan ve tüm dünyada yine aynı isim ile anılan Türk Lokumu özellikle Konya ile özdeşleşmiştir. Konya′nın en iyi markalarından olan Yıba şekerleme ve gıda A.Ş. bu geleneksel tatları, yaklaşık 40 yıldan bu yana yurtiçi ve yurt dışındaki tüketicilerin beğenilerine sunmaktadır.

Yıba 1970 yılında kurulmuş ve ismini Osmanlı Padişahlarından Yıldırım Beyazıt′ın bu ürünü çok sevmesinden ve sofrasından hiç eksik etmemesinden dolayı Yıldırım Beyazıt′ın isimlerinin ilk iki harfi alınarak bu hatıranın da yaşatılması hedeflenerek Yıba olarak markalandırılmış ve bu hassasiyetle padişahlara yaraşır bir ürün üretme gayesinde olan YIBA yöneticileri tarihe ışık tutması niyetiyle bu markayı kalite ve güvenden ödün vermeden YIBA markası ile müşterilerine saray estetiğinde ve güveninde ürün sunduğunun da garantisini vermektedir.

YIBA Konya′da ilk olmak üzere ISO 9001:2000 ve HACCP gıda güvenlik sertifakalarını da 2002 yılında sistemine dahil ederek Saray estetiği ve güvenini sunduğu tescillenmiştir. Ürünlerinin üretim aşamalarında standardı sürekli hale getirmek çabasıyla güvenli ve sağlıklı ürün parolasıyla ISO 22000 çalışmalarını da tamamlamış bulunmaktadır.

40 yılın verdiği güvenle yurt içi ve yurt dışı tüketicilerimizin ürünlerimizi gösterdiği ilği ve alaka bizi gelecekte de bu ilğiye sadık kalmamız konusunda gayretlendirmektedir. Kalitenin ve ağız tadının sürekli hale getirilmesi çabalarıyla yeni ürün araştırmaları, değüstasyon panelleri AR-GE faaliyetlerimiz içerisinde kullanulmaktadır.

Devamını Oku
Ürünler

YIBA TURIZM INSAAT GIDA SAN. TIC. A.S.

Görüntülemekte olduğunuz dile ait firma ürün resimleri henüz girilmedi...
Anahtar Kelimeler
Tümünü Göster
Konum

YIBA TURIZM Mesaj Gönder

Tedarikçi ile iletişime geçin
0 /35
Lütfen adınızı ve soyadınızı giriniz.
Lütfen ülke seçiniz.
0 /10000
Lütfen mesaj giriniz.
Ücretsiz mesajlaşma ile anında ihracat